كیك انبه
كیك انبه
برای تهیه ی این کیک می توانید به جای انبه از موز و یا به صورت نیمی موز و نیمی انبه استفاده کنید.
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر:
آرد یک و نیم پیمانه
جوش شیرین یک هشتم قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
کره نصف پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه زده شده نصف پیمانه
انبه 3 عدد رسیده و پوره شده
طرز تهیه:
* کف تابه را چرب کنید.
* فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
* آرد، جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
* در یک ظرف بزرگ، با استفاده از هم زن ، کره و شکر را خوب هم بزنید.
* تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.
* وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
* مخلوط آرد را به آرامی وارد مخلوط تخم مرغ ها کنید.
* پوره انبه را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنید.
* مایه آماده شده را درون تابه ای که از پیش آماده کرده اید بریزید.
* تابه را درون فر، که از پیش گرم شده به مدت یک ساعت یا تا زمانی که خلال دندانی درون آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید.
* در 40 دقیقه نخست، درب فر را باز نکنید و پس از آن بگذارید کیک درون تابه 10 دقیقه بماند تا خنک شود.