0

دستور تهيه كيك ليمويي با شيوه مارتا استوارت !

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

دستور تهيه كيك ليمويي با شيوه مارتا استوارت !


دستور تهيه كيك ليمويي با شيوه مارتا استوارت !


تنها با كمي تغيير در دستورالعمل يك كيك وانيلي مي توانيد يك كيك ليمويي خوشمزه تهيه كنيد. سفيده تخم مرغ را زده و خامه سرد خود را آماده كنيد.

 

كيك ليمويي
تنها با كمي تغيير در دستورالعمل يك كيك وانيلي مي توانيد يك كيك ليمويي خوشمزه تهيه كنيد. سفيده تخم مرغ را زده و خامه سرد خود را آماده كنيد.

خامه را با يك چاقوي مخصوص روي كيك بماليد و روي خامه ها را با تكه هاي ليمو بپوشانيد.


كيك ليمويي
زمان آماده سازي كيك : 15 دقيقه
زمان كلي پخت كيك ليمويي : 45 دقيقه

مواد لازم براي پختن كيك ليمويي (12 نفر)
1 فنجان كره آب شده
2 و 2/1 فنجان سر پر آرد ( آرد الك شده )
2/1 قاشق چايي خوري بكينگ پودر
2/1 قاشق چايي خوري جوش شيرين
1 قاشق غذاخوري نمك
1 قاشق غذاخوري اسانس ليمو
2 فنجان شكر
2 تخم مرغ بزرگ به علاوه 3 زرده تخم مرغ
4/1 فنجان و 2 قاشق غذاخوري آب ليموي تازه
1 فنجان سر شير
1 ليمو تازه بريده شده
خامه زده شده


دستور پخت:
1- فر را با درجه حرارت 350 درجه گرم كنيد. يك تكه كره و 4/3 آرد را در يك ماهيتابه ريخته و با هم مخلوط كنيد. در يك كاسه با اندازه متوسط باقي مانده آرد بكينگ پودر جوش شيرين نمك و اسانس ليمو را با هم مخلوط كنيد.

2- در يك كاسه بزرگ كره ذوب شده و 2/1 فنجان شكر را با يك همزن برقي آنقدر بزنيد تا سفيد شده و پف كند. درجه همزن را كم كنيد ؛ تخم مرغ و زرده ها را اضافه كنيد و آنها را با هم بزنيد. حالا دو قاشق آب ليموي تازه خود را به مخلوط تان اضافه كنيد. سرشير را نيز بريزيد و آنقدر بهم بزنيد تا مخلوطي كاملا يكسان بدست بيايد.

3- خمير را در دو ماهيتابه پهن كنيد. خمير ها را بگذاريد بپزد تا زمانيكه لبه هاي خمير از ماهيتابه جدا شود و ديگر به سطح آن نچسبد. اين كار 32 تا 35 دقيقه طول مي كشد. بعد از اينكه خميرها آماده شد بگذاريد به مدت 10 دقيقه سرد شود. با يك چاقوي مخصوص خمير را از ماهيتابه ها جدا كرده و در يك سيني بگذاريد.

4- زمانيكه كيك در حال پختن است 2/1 فنجان شكر و 2/1 فنجان آب را در يك ماهيتابه ريخته و تكه هاي ليمو را به آن اضافه كنيد. بگذاريد اين مخلوط نيز به مدت 25 دقيقه بپزد. با يك قاشق ليموها را برداشته و روي يك كاغذ روغني بگذاريد. 4/1 آب ليموي تازه را به فنجان شربت بدست آمده اضافه كنيد.

5- يك خلال دندان برداريد و روي كيك را چند سوراخ كوچك ايجاد كنيد. حالا با يك برس مخصوص شربت ليمو بدست آمده را روي كيك بماليد. بگذاريد كيك براي مدتي بماند تا سرد شود. خامه را آماده كنيد و بعد از سرد شدن كيك آنها را روي تمام نقاط كيك بماليد و تكه هاي ليمو را با سليقه روي كيك تان بچينيد

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  4:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها