کیک فنجانی با پنیر
مواد لازم :
شکر=1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
پینر خامه ای پگاه=2 قوطی یا 4 عدد پنیر کیری
کره= نصف لیوان
آرد= 1و 3/2
شیر= 2/1 لیوان
بیکینگ پودر= 1 قاشق غذا خوری
وانیل= کمی
طرز تهیه :
شکر+ تخم مرغ + پنیر+ کره + شیر را در میکسر با هم مخلوط میکنیم تا خوب میکس شود بعد آن را در ظرفی ریخته و آرد و بیکیگ پودر را هم به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط میکنیم . بعد آن را در قالبهای فنجانی می ریزیم و در فر می گذاریم تا کیک ها با حرارت 150 درجه سانتیگراد و به مدت 20 الی 25 دقیقه خوب بپزند. میتوانید روی کیک ها را پس از خنک شدن به صورت دلخواه تزئین کنید.
نکته: کیک ها را ابتدا با حرارت پایین بپزید و پس از اطمینان از پف کردن آنها را با حرارت بالا بپزید. درحین پخت کیک به هیچ وجه در فر را باز نکنید.