کیک هل پرتقال
مواد لازم:
آرد كيك الك شده= 2.5 پيمانه
بيكينگ پودرالك شده باآرد= 2قاشق مرباخوری سرصاف
شكر= 1.5 پيمانه
شير= 1 پيمانه
روغن مايع= 1 پيمانه
تخم مرغ= 3 عدد
دانه هل سبز(پودرشده)= 4 عدد
پودر وانيل= 1 قاشق چایخوری
رنده پوست 1 عدد پرتقال ( رنده ريز)
براي تزيين كيك : در صورت تمايل مقداري عسل و گردوي خرد شده
طرزتهيه
در ظرف گودي تخم مرغها(زرده و سفيده باهم) و شكر را با همزن برقي بمدت 5 دقيقه با سرعت زياد هم ميزنيم تا مواد بصورت كرم در آيد .
در حين مخلوط كردن در دقيقه های آخر پودر هل و رنده پوست پرتقال و وانيل را نيز اضافه نمایيد تا با تخم مرغ و شكر مخلوط گردد .
سپس 1 ليوان روغن مايع را اضافه كرده و با همزن بمدت 1 دقيقه مواد را خوب مخلوط نماييد پس از آن سرعت همزن را كمتر كرده و 1 ليوان شير را اضافه نموده و بمدت 1 دقيقه ديگر بهم زدن ادامه دهيد.
سپس همزن را خاموش كرده و مخلوط الك شده آرد و بيكينگ پودر را به مواد اضافه و با همزن خاموش مواد راكمي مخلوط كرده و سپس همزن را روشن كرده و براي چند لحظه آنرا با همزن مخلوط مينماييم.(تا پف كيك از بين نرود)
سپس مواد را درون قالبي كه از قبل آن را كاملا چرب كرده و آرد پاشيده ايد ريخته و در داخل فر كه از قبل بمدت 10 دقيقه با درجه حرات 180 درجه سانتيگراد گرم شده در پنجره وسط گذاشته و بمدت 1 ساعت بپزيد.
سپس قالب را از فر خارج كرده وكنار ميگذاريم تا كمي سرد شود سپس كيك را از قالب جدا كرده و در صورت تمايل براي تزيين آن مقداري عسل روي كيك ماليده و با گردوي خرد شده روي آنرا مي پوشانيم.
تذكر1 : ( به جاي يك ليوان شير مي توان از 1 ليوان ماست كه كمي رقيق شده باشد /و يا همچنين 1 ليوان آب پرتقال / و يا 1 ليوان مخلوط شير و آب پرتقال استفاده نمود)
تذكر 2 : در ضمن قالبهايي كه گرد و شيار دار هستند و وسط آنها خالي است براي اين كيك بسيار مناسب ميباشد