0

دسر پانا کوتا

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

دسر پانا کوتا


دسر پانا کوتا


موا لازم :

- پودر ژلاتین      ۵/۱ قاشق سوپخوری

- شیر پرچرب   ۳/۱  پیمانه

-  خامه ۲و ۲/۱ پیمانه

ـ شکر۲/۱پیمانه

ـ وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را در شیر سرد بریزید و روی بخار آب بگذارید تا کاملا حل شود   ـ خامه را با وانیل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود بعد از رو ی حرارت بر دارید و با ژلاتین داغ مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شود بعد در دمای معمولی اطاق بگذارید تا خنک شود بعد در قالب مورد نظر بریزید و رویش را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد بعد در ظرف مورد نظر برگردانید و با سس شکلات یا توت فرنگی میل کنید.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  3:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها