موس انبه
● مواد لازم:
▪ شكر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب: یك چهارم لیوان
▪ شیر: سه چهارم لیوان كاملا جوشیده
● طرز تهیه:
انبه را در مخلوط كن ریخته تا كاملا یكدست شودشكر را با پوره انبه مخلوط كرده و در كاسهایبریزید. ژلاتین را با آب مخلوط كنید و روی بخارآب جوش بگذارید تا كاملا حل شود سپس بهمخلوط انبه اضافه كنید.
شیر را در ظرف دیگری آن قدر با همزن بزنید تاكف كند سپس آن را هم به مخلوط انبه اضافه كنید
مخلوط را در ظرفهای پذیرایی ریخته و دریخچال بگذارید. صبر كنید تا خودش را بگیرد و سفت شود