0

هات چاکلت فندقی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

هات چاکلت فندقی


فنجان های کرم موکا


مواد لازم:
نسکافه=1 قاشق غذاخوری
شیر=500 میلی لیتر
شکر=3/1 پیمانه
شکلات تخته ای=225 گرم
پودر وانیل=2/1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ=7 عدد
خامه زده شده=برای تزئین

طرزتهيه 1.فر را در دمای 300 درجه فارنهایت گرم کرده و 8 عدد فنجان با گنجایش 125 میلی لیتر در سینی فر بچینید.
2.نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.

فنجان های کرم موکا - Bitrin.com


3.شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود؛از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.
4.کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید.
5.مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید؛داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت 35-30 دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  3:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها