معجون ميوه
مواد لازم:
يك عدد موز،
يك عدد گلابي،
يك فنجان و نيم ماست كم چرب،
يك چهارم فنجان عسل
دو قاشق مرباخوري وانيل
طرز تهيه
در يك قابلمه كوچك آب ريخته و تا زماني كه آب به جوش آيد در ظرفي ديگر آب و يخ بريزيد. سپس گلابي را در آب جوش انداخته و پس از چند ثانيه آن را خارج ساخته و داخل ظرف آب و يخ قرار دهيد. پس از گذشت دو دقيقه، پوست گلابي را كنده و آن را به قطعات كوچك تقسيم كنيد و به همراه موز كه از قبل آن را قطعه قطعه كرده ايد در يك ظرف پلاستيكي ريخته و به مدت هشت ساعت در فريزر قرار دهيد. ماست، عسل و وانيل را در مخلوط كن ريخته و صبر كنيد تا بخوبي با يكديگر مخلوط شوند. قطعات ميوه را به مواد درون مخلوط كن اضافه كرده تا مواد با يكديگر مخلوط شوند. سپس آن را به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد و بعد از آن ميل كنيد.