0

آشنایی با خواص نوشیدنی کفیر

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

آشنایی با خواص نوشیدنی کفیر


آشنایی با خواص نوشیدنی کفیر


مصرف نوشیدنی‌های تخمیری با وجود انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی می‌تواند جانشین مناسبی برای نوشیدنی‌های مصنوعی که با انواع رنگ‌های مصنوعی، شکر و مواد شیمیایی تولید می‌شوند، باشد، چون علاوه بر اینکه خطرات آنها را ندارد، منافع زیادی نیز برای سلامتی دارد.

دانه‌های کفیر در ظاهر شبیه تکه‌هایی از گل کلم یا مرجان و رشته‌ای از دانه‌ها با قطر دایره 20- 3 میلی متر هستند . کفیر بر گرفته از کلمه کف « Kef » در زبان ترکی به معنای خوشی و لذت است.

فرآیند تولید کفیر به دو صورت سنتی و صنعتی ، اندکی متفاوت می‌باشد که بازدهی روش صنعتی به مراتب بیشتر خواهد بود.

 

خواص درمانی کفیر :

 اصلاح سیستم گوارش در زمان مصرف داروهای آنتی بیوتیک

افزایش حرکات دودی روده و درمان یبوست

جلوگیری از بیماری پوکی استخوان



درمان آلرژی‌ها :

 درمان اسهال و ضد عفونی کننده محیط روده ،

درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمی‌توانند شیر بخورند ،

درمان بیماری‌های گوارشی ،

درمان فشار‌خون ،

درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی یا هایپر‌اکتیویتی ،

سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند نیاسین ، پیردوکسین و اسید فولیک ،

غنی از کلسیم ، فیبر و پروتیئن ،

مؤثر در زیبایی پوست (مورد استفاده در کرمها و پاک کننده های آرایشی) ،

مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا ،

ممانعت از نفخ روده‌ای ،

ممانعت کننده از اثر پرتودهی رادیولوژیک ،

هضم راحت‌تر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن .

 


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  3:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها