آشنایی با خواص نوشیدنی کفیر
مصرف نوشیدنیهای تخمیری با وجود انواع ویتامینها و مواد مغذی میتواند جانشین مناسبی برای نوشیدنیهای مصنوعی که با انواع رنگهای مصنوعی، شکر و مواد شیمیایی تولید میشوند، باشد، چون علاوه بر اینکه خطرات آنها را ندارد، منافع زیادی نیز برای سلامتی دارد.
دانههای کفیر در ظاهر شبیه تکههایی از گل کلم یا مرجان و رشتهای از دانهها با قطر دایره 20- 3 میلی متر هستند . کفیر بر گرفته از کلمه کف « Kef » در زبان ترکی به معنای خوشی و لذت است.
فرآیند تولید کفیر به دو صورت سنتی و صنعتی ، اندکی متفاوت میباشد که بازدهی روش صنعتی به مراتب بیشتر خواهد بود.
خواص درمانی کفیر :
اصلاح سیستم گوارش در زمان مصرف داروهای آنتی بیوتیک
افزایش حرکات دودی روده و درمان یبوست
جلوگیری از بیماری پوکی استخوان
درمان آلرژیها :
درمان اسهال و ضد عفونی کننده محیط روده ،
درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمیتوانند شیر بخورند ،
درمان بیماریهای گوارشی ،
درمان فشارخون ،
درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی یا هایپراکتیویتی ،
سرشار از ویتامینهای گروه B مانند نیاسین ، پیردوکسین و اسید فولیک ،
غنی از کلسیم ، فیبر و پروتیئن ،
مؤثر در زیبایی پوست (مورد استفاده در کرمها و پاک کننده های آرایشی) ،
مقاوم کردن سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا ،
ممانعت از نفخ رودهای ،
ممانعت کننده از اثر پرتودهی رادیولوژیک ،
هضم راحتتر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن .