آشنایی با روش تهیه شربت ترخون
شربت معطر ترخون را می توانید بر روی انواع بستنی و نیز درون چای و آب های گازدار بریزید و آن ها را به طعم ترخون معطر کنید.
مقدار تهیه: 2 پیمانه
مواد لازم:
آب : یک و نیم پیمانه
شکر : یک و نیم پیمانه
ترخون تازه : سه تا چهار شاخه ، کمی خرد شود .
طرز تهیه:
- درون قابلمه ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آن ها را جوش بیاورید.
- ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز ، 2 دقیقه دیگر آن ها را بجوشانید.
- ظرف را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبر کنید تا شربت خنک شود.
- با استفاده از یک صافی، ترخون ها را از شربت جدا کرده و شربت را درون ظرف درب داری بریزید و درب آن را بگذارید.
- ظرف را می توانید درون یخچال تا دو هفته نگه داری کنید.