چه جور قهوه ای دوست دارید؟
اگر برای شما هم پیش آمده که به کافی شاپ رفتهاید و منوِی آن شما را گیج کرده بهتره به این مقاله نگاهی بندازید تا با انواع مختلف قهوهها و نحوه درست کردن آنها آشنا شوید...
کاپوچینو
این قهوه آشناترین قهوه است که بدلیل ترکیب شدن با شیر تلخی رایج قهوه فرانسه و ترک را ندارد و اغلب افراد از خوردن آن لذت می برند.
تفاوت کافه لاته با کاپوچینو در نسبت قهوه به شیر آن است ؛ در کاپوچینو این نسبتها مساوی است اما در کافه لاته قهوه به نسبت یک به سه به شیر جوشیده اضافه می شود.
قهوه موکا
اسپرسوی غلیظ و شربت شکلاتی موکا و شیر داغ بخار داده شده ترکیب می شوند و با خامۀ زده شده بر روی سطح لیوان موکاخوری از لبۀ لیوان به بالا تکمیل می شود.
آیس کافی
معمولا به قهوه ای گفته میشود که قبلا دم شده سرد شده و با یخ سرو میشود.
اسپرسو
اسپرسو یک واژه ی ایتالیایی است به معنی سریع و خیلی کوتاه ؛ چون قهوه اسپرسو در کوتاهترین زمان آماده می شود..این خاصیت اسپرسو به دلیل غلظت آن است.اسپرسو در اصل قهوه ای است که از عبور فشار آب جوش تحت فشار بالا از میان گرد بسیارنرم قهوه بدست می اید
در کافه های مختلف ، اسپرسو با ترکیب های مختلف سرو می شود.مثلا:
-
کافه ماکیاتو : یا اسپرسو ماکیاتوترکیب اسپرسو با کف شیر است
-
-
آفوگاتو:اسپرسویی است که روی بستنی ایتالیایی ریخته و سرو می شود. از قدیم بستنی ایتالیایی وانیلی را برای این نوع قهوه به کار میبردند
-
آمریکانو: اسپرسو با آب جوش از خیلی قدیم برای این قهوه دو قسمت مساوی اسپرسو و آب جوش به کار میبردند یعنی آب را روی اسپرسو اضافه میکردند.
-
بلک آی : فنجانی از قهوه چکیده با دو شات اسپرسو در آن.
-
-
کورداتو: اسپرسویی که با کمی شیر گرم بریده شده باشد.
-
-
کوبانو: برای این قهوه هنگام آماده کردن به قهوه دمی شکر اضافه میکنند تا طعم آن با قهوه ای که پس از دم کردن شکر به آن اضافه میشود کاملا فرق میکند
-
دوپینو: اسپرسوی دوبل.
-
-
کن پانا : اسپرسویی که خامه شیرین روی آن بگذارند.
-
-
فلت وایت : یک قسمت اسپرسو و دو قسمت شیر داغ.
-
-
کان پالا: که ترکیب اسپرسو با خامه ی ترش است