سوپ جو
مواد لازم(براي 6 نفر ):
1- جو پوست گرفته در حدود1/2پيمانه ( 100 گرم )
2- آب گوشت بدون چربی پنج تا شش پيمانه
3-هويج رنده شده دو تا سه قاشق سوپخوری
4- خامه صد گرم
5- سس سفيد غليظ 2 پيمانه
6- نمک و فلفل بقدر کافی
طرز تهيه:
بهتراست جو را بعد از شستن يکی دو ساعت خيس کنيم تا زودتر بپزد بعد جو را با آبگوشت می گذاريم بپزد و کاملا لعاب بيندازد و هويج را اضافه ميکنيم بعد از چند جوش که هويج پخته شد سس سفيد را داخل سوپ آهسته بجوشد و کمی غليظ شود سوپ را در سوپخوری ميريزيم و خامه را روی آن مي دهيم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نيز روی سوپ بپاشيم.