سوپ گندم
اين سوپ نيز مانند سوپ جو تهيه مي شود منتهي بجاي جو از گندم پوست گرفته استفاده ميکنيم و کمي رب گوجه فرنگي به آن ميزنيم.
مواد لازم( براي 6 نفر ):
1- جو پوست گرفته در حدود1/2پيمانه ( 100 گرم )
2- آب گوشت بدون چربي پنج تا شش پيمانه
3-هويج رنده شده دو تا سه قاشق سوپخوري
4- خامه صد گرم
5- سس سفيد غليظ 2 پيمانه
6- نمک و فلفل بقدر کافي
طرز تهيه:
بهتر است جو را بعد از شستن يکي دو ساعت خيس کنيم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت ميگذاريم بپزد و کاملا لعاب بيندازد و هويج را اضافه ميکنيم بعد از چند جوش که هويج پخته شد سس سفيد را داخل سوپ آهسته بجوشد و کمي غليظ شود سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم ممکن است کمي جعفري خرد کرده نيز روي سوپ بپاشيم