سوپ فلفل
مواد لازم( براي6 نفر ):
1- آبگوشت 5 تا 6 پيمانه
2- فلفل سبز دلمه ای نيم کيلو
3- هويج متوسط 3 تا 4 عدد
4- پياز متوسط 2 تا 3 عدد
5- سيب زمينی اسلامبولی نيم کيلو
6- مرزه و جعفری خرد کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
7- نمک و فلفل بقدر کافی
8- خامه ( در صورت امکان ) صد گرم
طرز تهيه:
فلفل وهويج و پياز را بشکل خلال نازک خرد ميکنيم وآب آبگوشت ميگذاريم بپزد- سيب زمينی ها را پوست می کنيم و خلال می نمائيم و داخل سوپ می ريزيم تا بپزد ولی زياد له نشود ودر آخر مرزه و جعفری را اضافه ميکنيم و بعد از يکی دو جوش سوپ را در سوپ خوری ريخته و خامه را روی آن مي دهيم - در صورتيکه بخواهيم اين سوپ کمی غليظ بشود يک قاشق سوپ خوری آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ ميکنيم وقتی سبزی سوپ پخته شد داخل سوپ مي ريزيم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظرف ميکشيم.