آرد 2 و نیم لیوان . شکر 1 و نیم لیوان . تخم مرغ 3 عدد . بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آب پرتقال 2/3 لیوان . روغن 2/3 لیوان . نمک 1/8 قاشق چایخوری . پوست پرتقال مقداری
طرز تهیه : روغن و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس مقدار کمی رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنید.
آرد ، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید ، اب پرتقال را نیز در این فاصله اضافه کنید ( به این صورت که کمی آرد و کمی اب پرتقال مجدد کمی ارد و کمی اب پرتقال و … تا تمام شوند ، یکنواخت و آرام مخلوط کنید ).
ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار دهید ( 30 دقیقه اول پخت در فر را برای چک کردن باز نکنید ).
پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و روی ان پودر قند بپاشید ، برش بزنید و به همراه خامه و … سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری کشمش یا گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید ، این کیک بسیار خوشمزه و تهیه ان بسیار آسان است.