0

پتاژ قارچ

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پتاژ قارچ


پتاژ قارچ


مواد لازم :   

قارچ  500 گرم
آب گوشت  5 فنجان
كره  1 فنجان
آرد برنج  2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ  3 عدد
آب ليموترش  قدري

طرز تهيه :

آرد يا آرد برنج را در ظرفي ميريزيم شير يا آب گوشت را بتدريج روي آرد ميريزيم و بهم ميزنيم , بعد مايه را روي آتش ملايم ميگذاريم و مرتب بهم ميزنيم تا مايه جوش آمده غليظ شود , قارچ را تميز و خرد ميكنيم و ميشوئيم و با يكي دو قاشق كره يا روغن كمي سرخ ميكنيم بعد داخل مايه ميريزيم تا چند جوش بزند , آنگاه زرده هاي تخم مرغ را خوب ميزنيم و با كمي نمك و آب ليمو مخلوط مخلوط ميكنيم و داخل سپخوري ميريزيم و پتاژ را داغ داغ روي زرده تخم مرغ ريخته و بهم ميزنيم و خامه روي آن ميدهيم ( اين پتاژ را بدون خامه هم ميتوان تهيه كرد ) و در صورت مصرف شير خامه لازم است .


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  1:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها