سوپ سبزی و گوشت چینیسوپ سبزی و گوشت چینی
مواد لازم :
سبزی 125 گرم
گوشت گاو 125 گرم
آب گوشت 2 فنجان
شراب شری 1 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق سوپخوری
ادویه 0.33 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
سبزیهائی از قبیل اسفناج ، کرفس ، لوبیا سبز و کلم پیچ را خرد نموده گوشت را قطعه قطعه کنید . آب گوشت را چوش آورده ، قطعات گوشت را در آن بریزید .
پس از اینکه قطعات گوشت پخته شد آن را بکمک صافی جدا نموده شراب شری را در سوپ ریخته همش بزنید .
سپس سبزیجات را بسوپ افزوده و پخته که شد ، قطعات پخته گوشت را در ظرف سوپخوری ریخته ، سوپ را رویش بریزید .