سوپ لبو
مواد لازم: - آب گوشت (آب مرغ) 2 پيمانه - لبو 2 عدد متوسط - آرد سفيد 25 گرم - آبغوره يا سركه به مقدار لازم * طرز تهيه: 1- لبو را پوست بگيريد و آن را از رندۀ ريز رد كنيد. 2- آرد را در كره سرخ كنيد. آب گوشت را (همراه مقداري ديگر آب) رويش بريزيد. وقتي كه جوش آمد لبوي پوره شده را در آن بريزيد و بجوشانيد تا لبو بپزد. اين سوپ چون شيرين مي شود بايد به آن ترشي زد. براي اين منظور از سركه يا آبغوره استفاده كنيد. اين سوپ بسيار خوشرنگ مي شود.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.