کیک ناپلئونی شکلاتی
تخم مرغ 1 عدد . شکر 1 لیوان . کره 4 قاشق غذاخوری . شیر ولرم 1/3 لیوان
بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری . آرد 2 لیوان . پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
کرم مخصوص کیک ناپلئونی شکلاتی
کره 100 گرم . خامه عسلی 1 لیوان . پنیر ماسکارپونه 200 گرم . خامه 3/4 لیوان . پودر قند 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن 5 دقیقه بزنید سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن 3 دقیقه بزنید تا مخلوط یکدست شود ( در هم زدن از دور تند همزن باید استفاده کنید ).