0

اسپاگتی به شیوه ملل مختلف

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

اسپاگتی به شیوه ملل مختلف


اسپاگتی به شیوه ملل مختلف


 

اسپاگتی به شیوه ملل مختلف

 

اسپاگتی به روش مکزیکی
▪ مواد لازم
اسپاگتی رشته ای=۵۰۰ گرم
سوسیس=۴ عدد خرد شده
پیاز ریز شده=۲ عدد
سیر ریز شده=۴ حبه
فلفل دلمه سبز=۲ عدد ریزشده
روغن زیتون=یک دوم لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=۴ عدد
رب گوجه فرنگی=۴ قاشق غذاخوری
آب=۱ لیوان
قرص عصاره مگی=۱ عدد
زردچوبه= یک دوم قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز= یک دوم قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=۱ لیوان
▪ طرز تهیه:
ابتدا درون یک ظرف آب کمی روغن و نمک ریخته می جوشانیم، سپس اسپاگتی را به آن اضافه می کنیم و تا پخته و نرم شود، سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا رشته ها به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را دو قسمت می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده آن گاه سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر و پیازو فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود ،سپس گوجه فرنگی های رنده شده به علاوه ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به علاوه یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم بعد از آن سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، عصاره مگی و زردچوبه و پودر فلفل قرمزو پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده و مواد به دست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.
در آخر اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم و ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم. بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
● اسپاگتی به طریقه سیسیلی
▪ مواد لازم
سیب زمینی= ۲۵۰ گرم
کره= ۲ قاشق سوپخوری
سیر= ۲ عدد
گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم
قارچ= ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی= ۴ عدد
زیتون سبز= ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی= ۴۰۰ گرم
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا= ۱ قاشق سوپخوری
▪ طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمایید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنیدآنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق را روی آن بریزید سپس چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.
● اسپاگتی یونانی
▪ مواد لازم
تخم مرغ=۴ عدد
پنیر پیتزا= ۵۰ گرم
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپ خوری
خامه= ۴ قاشق سوپ خوری
اسپاگتی= ۴۰۰ گرم
کالباس= ۱۳۰ گرم
سیر= یک حبه
آب= ۸ پیمانه
نمک و فلفل= به میزان لازم
▪ طرز تهیه :
ابتدا آب را به همراه کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، پس از آن ،اسپاگتی را داخل آب جوش بریزید و بگذاریدبپزد، توجه داشته باشید هنگامی که اسپاگتی راداخل آبکش می ریزید باید کاملا نرم شده باشد.سپس سیر را خرد کرده و در باقی مانده روغن کمی تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود، بعد کالباس را که از قبل خرد کرده اید، به مواد اضافه کنید و هنگامی که کالباس کاملا سرخ شد، آن را ازروی حرارت بردارید و اسپاگتی آبکش شده را به آن اضافه کنید. سپس پنیر را رنده کرده و با تخم مرغ و خامه مخلوط کنید و نمک و فلفل را نیزبه آن اضافه کنید و سپس مواد را روی اسپاگتی بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.پس از مدتی اسپاگتی را درون ظرف برگردانید تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند و به اسپاگتی بچسبند. توجه داشته باشید که این غذا بیش از حد روی آتش نماند. هنگام سرو کردن این غذا باید آن را درون ظرفی بریزید که کمی گرم باشد.

 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  1:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها