ماكاروني با سوسيس و زيتون
مواد لازم:
ماكاروني: 500 گرم-سوسيس: 500 گرم-روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
قارچ ورقه شده: 150 گرم-سير خرد شده: 2 حبه - زيتون سبز ورقه شده: 100 گرم- پوست ليمو رنده شده: 1 قاشق سوپخوري -آب ليمو: 1 قاشق غذاخوري - جعفري تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه : ماكاروني را در يك قابلمه بزرگ آب در حالجوش بريزيد و بگذاريد 10 دقيقه بپزد تا نرم شود. سوسيسها را روي حرارت ملايم در يكماهي تابه خشك بگذاريد و مرتبا اين رو و آن روكنيد تا برشته شود. سپس به قطعههاي يك سانتيببريد. روغن را در ماهيتابه بريزيد. قارچها و سيررا اضافه كرده و به مدت 2 دقيقه تا زماني كهقارچها نرم نشوند تفت دهيد و سوسيس، زيتون،آبليمو، پوست ليمو، جعفريرا اضافهكنيد و حدود 10 دقيقه تا زماني كه يكسوم ازحجم مخلوط كم شود آن را بجوشانيد سپسماكاروني را اضافه كرده و به مدت 3 دقيقهحرارت دهيد آن گاه غذا آماده سرو ميباشدغذا را داخل ظرف ريخته و با جعفري تزيين كنيد.