0

اسپاگتی به روش مکزیکی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

اسپاگتی به روش مکزیکی


اسپاگتی به روش مکزیکی


مواد لازم:

اسپاگتی رشته ای 500 گرم-سوسیس 4 عدد خرد شده-پیاز ریز شده 2 عدد-سیر ریز شده 4 حبه-فلفل دلمه سبز 2 عدد ریزشده-روغن زیتون 2/1 لیوان-گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده 4 عدد-رب گوجه فرنگی4 قاشق غذاخوری-آب 1 لیوان-قرص عصاره مگی 1 عدد
زردچوبه 2/1 قاشق مرباخوری-پودر فلفل قرمز2/1 قاشق مرباخوری-پودر اورگانو کمی
نمک به مقدار لازم-پنیر پیتزای رنده شده1 لیوان

اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیروپیاز وفلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود. گوجه فرنگی های رنده شده و3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم. سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی وزردچوبه وپودر فلفل قرمز وپودر اورگانو ونمک را به آن اضافه کرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.
6. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  1:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها