اسپاگتي جزيره سيسيل
مواد لازم:
سيب زميني= 250 گرم
كره= 2 قاشق سوپخوري
سير =2 عدد
گوشت گوسفند= 100 گرم
قارچ= 100 گرم
جعفري ساطوري شده= 1 قاشق سوپخوري
ماهي كولي= 4 عدد
زيتون سبز= 12 عدد
پياز داغ عسلي= 400 گرم
روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
پنير پيتزا= 1 قاشق سوپخوري
طرزتهيه پيازها را خرد کرده و در مقداري کره سرخ نمائيد سپس سيرها را خرد کرده با مقداري قيمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدري جعفري ساطوري شده و چهار قطعه ماهي کولي و 12 عدد زيتون بي هسته مخلوطش کنيد.
آنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتي پخته شده را با روغن زيتون مخلوط کرده آنرا هم بزنيد و مخلوط فوق تاذکر را رويش بريزيدمطابق معمول چند قاشق پنير رنده شده رويش بريزيد و گرم گرم ميل کنيد