کاپ کیک پرتقال با کرم وانیلی
آرد 2 لیوان . شکر 1 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . کره یا روغن جامد 1/2 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . نمک 1/4 قاشق چایخوری . آب پرتقال 1/4 لیوان
شیر 1/2 لیوان . رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری . اسانس وانیل چند قطره
کرم وانیلی
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 1/3 لیوان . پودر قند 2 لیوان . عسل 2 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری . اسانس وانیل چند قطره . نمک نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه : کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود سپس تخم مرغ ها ، اسانس وانیل و پوست پرتقال رنده شده را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شوند ( بهتر است تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ).
آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و 2 بار الک کنید ؛ شیر و آب پرتقال را نیز با هم مخلوط کنید سپس به نوبت این مواد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود ( کمی آرد و کمی مخلوط شیر و آب پرتقال و به همین صورت کم کم اضافه و مخلوط کنید تا مواد تمام شوند ).