پیتزای دریایی
مواد لازم:
سه چهارم لیوان
|
آرد
|
یك قاشق چای خوری
|
بیكینگ پودر
|
نصف قاشق چای خوری
|
نمك
|
یك سوم لیوان
|
شیر
|
دوقاشق سوپ خوری
|
روغن مایع
|
120 گرم
|
پوره گوجه فرنگی
|
یك قاشق مرباخوری
|
رب گوجه فرنگی
|
یك حبه
|
سیرله شده
|
یك قاشق چای خوری
|
پودر ارگانو
|
یك قاشق چای خوری
|
پودر جعفری
|
به میزان لازم
|
نمك و فلفل
|
سه چهارم لیوان
|
میگو
|
2-3 عدد ( بدون هسته)
|
زیتون سیاه یا سبز
|
150 گرم
|
پنیر پیتزا
|
یك عدد
|
كنسرو كیلكا
|
طرز تهیه:
آرد، بیكینگ پودر و نمك را داخل كاسه ای ریخته ، شیر و روغن را اضافه می كنیم و به طور مرتب هم می زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می آوریم (اگر خمیر چسبنده بود كمی آرد اضافه می كنیم و اگر خیلی سفت بود شیر می افزاییم). روی خمیر پوشش كشیده و می گذاریم خمیر نیم ساعت بماند.
- پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، پودر جعفری و ارگانو و سیر له شده را در ماهی تابه كوچكی با هم مخلوط كرده، روی حرارت كم قرار می دهیم تا غلیظ شده و به صورت سس در آید.
- خمیر را در ظرفی با قطر 30 سانتی متر پهن می كنیم. سس آماده شده را بعد از سرد شدن روی خمیر می مالیم، طوریکه کناره های خمیر آغشته نشود.
- سپس روی سس میگوی خرد شده، ماهی کیلکا و زیتون را می چینیم .
- پنیر پیتزا را برش نازك داده و روی بقیه مواد چیده و كمی پودر ارگانو می پاشیم. فر را از 20 دقیقه قبل در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن كرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی كه روی پنیر طلایی شود.