آرد 2 لیوان . دوغ غلیظ 1 و 1/2 لیوان . شکر 1 و 1/2 لیوان . اسانس وانیل چند قطره
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری . کره یا روغن جامد آب شده 12 قاشق غذاخوری . تخم مرغ 2 عدد
کشمش پلویی 1/2 لیوان . آلو قیسی خشک خرد شده 1/2 لیوان . رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، دوغ غلیظ و جوش شیرین را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس به مدت 20 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کند و آماده شود.