آرد 2 لیوان . شکر 1 لیوان . تخم مرغ 6 عدد . عسل 5 قاشق غذاخوری . جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
خامه ترش 2 لیوان . خامه فرم گرفته 1/2 لیوان . پودر قند 1 لیوان . گردو یا مربای آلبالو یا گیلاس مقداری
طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
عسل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا عسل داغ شود سپس جوش شیرین را به عسل اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و 1 دقیقه با قاشق هم بزنید تا زمانی که رنگ عسل زرد کاراملی شود.