پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 2 و نیم لیوان . خرده بیسکوییت 1 و نیم لیوان . کره 6 قاشق غذاخوری
خامه ترش یا ماست 1/4 لیوان . پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری . شکر 1 و نیم لیوان
کمپوت زردآلو 1 لیوان . تخم مرغ 7 عدد . اسانس وانیل چند قطره . خامه و شکلات برای تزیین
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، بیسکوییت های خرد شده را داخل میکسر بریزید و 1 قاشق غذاخوری شکر و پودر کاکائو اضافه کنید و بزنید تا یکدست شوند سپس کره ذوب شده را اضافه نمایید.