مواد کیک شکلاتی ویکتوریا
آرد 175 گرم . شکر 175 گرم . کره 175 گرم . تخم مرغ 3 عدد
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری . بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . اسانس وانیل چند قطره
مواد دسر کیک ویکتوریا
پنیر ریکوتا یا خامه ای 450 گرم . تخم مرغ 2 عدد . شکر 1/3 لیوان . اسانس وانیل چند قطره
شکلات تخته ای 200 گرم . شیر سرد 1 لیوان . پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری . پودر پودینگ 1 بسته
طرز تهیه : برای تهیه کیک ویکتوریا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره نرم شده در دمای اتاق را همراه با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید و در آخر اسانس وانیل را اضافه نمایید ( تخم مرغ ها و کره را 30 دقیقه پیش از شروع کار در دمای اتاق قرار دهید ).
داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کنید سپس این مواد را روی مایه کیک کم کم الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ، داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید ، با قاشق مقداری از مایه کیک بردارید و ته قالب بریزید و پخش کنید تا لایه نازکی از کیک ته قالب قرار گیرد ( بدلیل اینکه مایه این کیک بافت سفت تری نسبت به کیک های دیگر دارد بهتر است کمی انتهای قاشق را چرب یا مرطوب کنید تا مایه کیک بهتر پخش شود ).