0

ژلو کیک هندوانه

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ژلو کیک هندوانه

 

پودر ژله هندوانه 100 گرم  .   آرد 2 لیوان  .  شکر 1 لیوان  .  تخم مرغ 4 عدد  .  روغن 1 لیوان

آب هندوانه یا آب میوه 1/2 لیوان  .  بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری  .  نمک 1/8 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی مقداری  .  خامه فرم گرفته یا باتر کرم مقدار لازم  .  رنگ خوراکی مقدار لازم

 

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، شکر و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب هندوانه و روغن را کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

آرد ، پودر ژله ، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط و کم کم به مواد دیگر اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( زیاد هم نزنید ، فقط تا حدی که مواد مخلوط شوند کافی است ).

ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( پس از 30 دقیقه کیک را چک کنید ).

 

کیک را از فر خارج کنید و پس از اینکه خنک شد از وسط به دو قسمت برش بزنید ، خامه یا باتر کرم را با رنگ خوراکی قرمز رنگ کنید ، روی لایه اول مقداری خامه یا باتر کرم قرمز بریزید و پخش کنید و روی آن مقداری شکلات چیپسی بپاشید و لایه دوم را قرار دهید.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  12:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها