مواد لازم:
1 بسته پودر کیک وانیلی، 1 شیشه پود وانیل مخصوص روکش های خامه ای، 24 تا تکه نون بستنی مخروطی شکل، 2 قاشق غذاخوری از مواد رنگی خوراکی و تزیینی، 3/1 فنجان خورده شکلات، 24 تا مارشملوی آلبالویی.
فر رو با دمای 350 فارنهایت از پیش گرم کنید. کیک های فنجونیتون رو طبق دستوری که پشت جلدش نوشته آماده کنید. نیمه نون های مخروطی رو با این خمیر پر کنید و طبق دستورالعملش بذارید تا بپزه. بعد از این قبل از اینکه بخواهید اونها رو با روکش خامه ای و وانیلی پر کنید باید بذارد تا کمی سرد بشه. بعد هم این روکش رو همراه با خورده شکلات های رنگی و مارشملوی آلبالویی پر کنید. حالا مرحله به مرحله کار رو دنبال می کنیم.
اول همه مواد رو آماده کنید.
کیک رو طبق دستور العمل نوشته شده در پشت جلدش آماده میکنیم.
نون بستنی ها رو بچینید داخل سینی مخصوص کاپ کیک، بعد نیمی از همه اونها رو با این خمیری که آماده کرده بودید پر کنید. مراقب باشید که کار خیلی تمیز و یکنواخت پیش بره. طبق همین دستور نیز باید زمان پختش رو مشخص کنید.
بعد از این، بذارید تا کاملا سرد بشه. روکش خامه ای و وانیلی رو هم طبق دستورش آماده کنید و بعد از این مرحله با استفاده از قاشق های مخصوص روی کیک های فنجونیتون رو پر کنید. مانند شکل.
از این شکلات های رنگی کوچولو و خوشمزه هم به صورت پراکنده روشون بپاشید.
تا اینجا که خیلی خوب شده، اما من میخوام از این بهتر هم بشه...
خورده شکلات های کاکائوییتون رو آب کنید. بعد بریزیدش داخل یک کیسه پلاستیکی که از گوشه هم سوراخ کرده باشین. می خواهم چیزی شبیه یک قیف داشته باشم. مانند شکل، اونو بریزید روکش خامه ای.
در آخر یک آلبالو هم روی هر کدومشون قرار بدید! خیلی بامزه است، این طور نیست؟ یک چوب بستنی هم بذارید کنارش.