طراحی این کیک قوری شکل واسه ی تولد دخترها و حتی روز مادر مناسبه .
مرحله 1 -
وسایلی که شما نیاز دارید :
2.5 کیک پخته شده به شکل توپی
خامه ی کره ای مخصوص کیک و شیرینی
یک عدد مقوای دایرهای شکل به قطر 3 اینچ
دایره ای 4 اینچی * دایر ای 1اینچی از جنس پلی استایرن ضخیم
یک عدد سیخ بامبو
خلال دندان
چسب حرارتی
خودکار
نصف برگ از کاغذ پوستی
دایره ی نقره ی 10 اینچی
رنگ مخصوص خوراکی به رنگ های آبی و زرد و صورتی
یک پوند چسب خوراکی ( آدامس ) برای چسباندن
یک پوند فوندانت سفید
5 گلبرگ گل
چند برگ روز
برس رنگ _ چاقو _ پودر شکر
روبان هایی از جنس پنبه ای یا کتان ( اختیاری )
برای شروع اول از همه ، دایر ه ی نقره ای به عنوان زیر کار رو پایین بذارین بعد دایره ی اسفنجی 4 اینچی رو روش بچسبونید ، روی دایره ی اسفنجی هم مقوای 3 اینچی که از قبل کنار گذاشته بودیم رو بچسبونین ، بعد با یه چافوی تیز مثل تصویر دور تا دور دایره ی اسفنجی رو صاف کنیین ، این به عنوان پایه ی قوری شما استفاده می شه .
در یک سینی کاغذ پوستی رو قرار بدین ، بعد با مداد دایرهای 6 اینچی رو رسم کنیین ، این اندازه فرضی قوری شماست که برای درست کردن دیته ولوله ی قوری ازش استفاده می کنیم .
آدامس رو از قبل با استفاده از رنگ آبی خوراکی ، به رنگ آبی تبدیل کنین ، برای روشن تر شدن رنگ آبی می تونین از اضافه کردن مقداری رنگ زرد کمک بگیرین .
کل آدامس رو به 4 قسمت تقسیم کنین ، یک قسمت از اون 4 قسمت رو وردارین و با دستاتون اون رو مثل تصویر نازک کنین وهر طرف از سرش رو با انگشت تون پهن کنین . این دسته ی قوری شماست .
مثل تصویر تو سینی تون جایی که باید دسته ی قوری رو قرار بدین مقداری پودر شکر بپاشین وبعد دسته ی قوری رو قرار بدین ، دایرهای که رسم کردین باعث میشه بتو نین منحنی بهتری به دسته قوری بدین ، که متناسب با لبه منحنی کیک باشه .
بعد دو عدد خلال دندون رو وردارین و نوک خلال دندون رو با آب مرطوب کنین و در انتهای هر دسته نصف خلال دنددون رو فرو کنین . این که هر دو خلال دندون موازی هم قرار بگیرن خیلی مهم ، این روش باعث میشه زمانی که می خواهید دسته رو به قوری وصل کنین نشکنه .
برای قسمت لوله ی قوری هم از ترکیب دو قسمت از آدامس استفاده کنین . و اون رو با دست به شکل مخروط در بیارین ، و مثل تصویر بهش شکل بدین .
حالا باید لوله ی قوری رو مثل دسته قوری تو سینی بذاررین و در طرف دیگر دایره قرار بدین .
بقیه ی خمیرهای چسبی رو به یه لایه ی نازک تبدیل کنین ، و با استفاده از یه چاقوی تیز ، دایره ای به قطر 3.5 اینچ از روی اون جدا کنین .
برای درست کردن گل های رز روی چاقو ، از خمیر آدامسی صورتی خیلی نازک استفاده کنین ، خمیر رو مثل تصویر به شکل یه گل با 5 گلبرگ از روی خمیر جدا کنین و گلبرگ رو مثل تصویر تو هم قرار بدین . به این صورت که دو تا گلبرگ رو به سمت بالا بیارین و داخل هم قرار بدین بعد برین سراغ گلبرگ سوم و به همین صورت گلبرگ های چهارم وپنجم رو هم تو در تو قرار بدین ، تا شکل یه گل رز بشه .
حالا شما چند عدد دیگه از این گل های رز رو درست کنین البته در سایز های مختلف و به همین روشی که قبلی رو درست کردین ، و بعد به مدت دو روز یه گوشه بذارین تا خشک بشن .
بعد دو تا کیک نیم دایره مثل اونایی که من درست کردم و شما تو تصویر می بینین درست کنین .
بعدش بین دو تکه کیک خامه بمالین و کیک ها رو روی هم بذارین حالا اونو روی پایه ای که از قبل آماده کرده بودین قرار بدین .
دور تا دورش رو با خامه خوب پوشش بدین و حدود 30 دقیقه توی یخچال بذارین یکم سرد بشه .
فوندانت آبی رو با پودر شکر مخلوط کنین ، وبعد دور تا دور کیک تون رو با فو ندانت بپوشونین ، در همین حال فوندانت های اضافی رو ببرین و با دست تون فوندانت رو روی کیک صاف و پهن کنین تا خوب به خامه ی زیری بچسبد .
با استفاده از یک قیچی می تونین فوندانت های اضافی رو ببرین بعد با دستتون درزها رو بمالین تا صاف بشن یه قلمو رو وردارین و با آب مرطوبش کنین وداخل درزها رو مرطوب کنین وبا دست فشار بدین تا درزها صاف بشن . یه رول از خمیر چسبی صورتی رو وردارین وبه شکل نوارهایی باریک ببرین و اگر دوست دارین به پایه ی زیر کیک تون بچسبونین .
یک عدد سیخ بامبو رو مثل تصویر به صورت مورب در بدنه ی کیک فرو کنین بعد لوله ی قوری رو روش قرار بدین و به همین نرتیب دسته ی قوری رو هم به بدنه ی کیک متصل کنین درب قوری رو هم به بدنه ی کیک متصل کنین . درب قوری رو هم می تونین مثل تصویر با فوندانت تزئین کنین ، من برای زیبا شدن یه گل رز با فوندانت صورتی درست کردم و روی درب قوطی چسبوندم حالا با استفاده از خمیر چسبی سبز یه رول نازک درست کنین و روی قوری بچسبونین ، این به عنوان شاخه های گل رز شما استفاده می شه بعد گل های رزی که از قبل درست کرده بودین رو به لبه های شاخه وصل کنین .
با استفاده از خمیر سبز برگ هایی رو درست کنین و روی شاخه ها بچسبونین . برای تزئین بیشتر می تونین به دلخواه خودتون از مواد تزئینی دیگه ای هم استفاده کنین .
کارمون دیگه به اتمام رسیده و شما تونستین یک کیک به شکل قوری که خیلی جالب و شگفت انگیزه رو درست کنین .