0

جوجه کباب درسته در فر

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

جوجه کباب درسته در فر


جوجه کباب درسته در فر



مواد لازم :  

جوجه مرغ  1250 گرم
آب ليموترش  2.5 فنجان
روغن زيتون  1 فنجان
سيب زميني چيپس  قدري
جعفري شاخه اي  قدري
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه :

جوجه درسته را تميز مي کنيم و مي شوئيم و خوب خشک مي کنيم و اطرافش را با سس روغن زيتون ، آبليمو و نمک آغشته مي سازيم و دو سيخ از جوجه مي گذاريم و يا جوجه را روي ظرفي مشبک ( پنجره اي شکل ) قرار مي دهيم و سيخ يا ظرف مشبک را در ديس يا سيني فر مي گذاريم و سيني را روي آخرين پنجره فر که قبلا با حرارت 450 درجه گرم شده است قرار مي دهيم و نيم ساعت تا سه ربع مي گذاريم بماند ، گاهي جوجه را پشت و رو مي کنيم و از سس روي آن مي دهيم بعد از سه ربع ساعت حرارت را به 350 درجه مي رسانيم و نيم ساعت تا سه ربع ساعت ديگر ميگذاريم جوجه در فر بماند تا کاملا پخته و برشته شود ، مدت طبخ جوجه درسته در فر از يک ساعت ربع تا يکساعت و نيم مي باشد ، بعد جوجه را در ديس قرار مي دهيم و اطرافش را با جعفري و چيبس تزيين مي کنيم ( نکته حساس در طبخ جوجه درسته اين است که جوجه را گاهي بلند کنيم تا آبهاي داخل شکم آن خارج و زودتر پخته شود. )
مرغ درسته را هم که وزن آن حدود يک کيلوونيم است مي شود در فر کباب کرد مدت کباب شدن آن يکساعت و نيم است که سه ربع ساعت با حرارت 500 درجه فارنهايت و سه ربع ساعت با حرارت 450 درجه ميباشد ممکن است مرغ را در کاغذهاي مخصوص آلومينيوم پيچيده و بعد از يک ساعت کاغذ را باز کرده تا مرغ در نيمساعت آخر برشته و طلائي شود در صورت پيچيدن مرغ در کاغذ کباب پخته تر و آبدارتر ميگردد.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  8:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها