0

ميتلف با سس گوجه فرنگي

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

ميتلف با سس گوجه فرنگي


ميتلف با سس گوجه فرنگي



مواد لازم:
گوشت بدون چربي دو بار چرخ شده= 750 گرم
كرفس خرد شده ريز= 2 پيمانه
آرد سوخاري= سه چهارم پيمانه 
شير پاستوريزه= 5/1 پيمانه 
تخم مرغ=  1 عدد 
پياز سرخ شده ريز =3 قاشق غذاخوري 
سبزي هاي معطر (نعناع، ترخون، مرزه)= 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي= 2 قاشق غذاخوري
زعفران= 1 قاشق چاي خوري 
دارچين= 1 قاشق مرباخوري 
نمك و فلفل= به ميزان دل خواه
روغن مايع=  4 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا آرد سوخاري را در شير سرد حل كرده و كنار مي گذاريم.
سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمك، فلفل، دارچين، زعفران، پياز داغ، سبزي هاي معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط مي كنيم.
كرفس خرد شده ي ريز را با 2 قاشق غذاخوري روغن مايع كمي تفت مي دهيم و به مواد گوشتي اضافه مي كنيم.
مخلوط شير و آرد سوخاري را نيز اضافه مي كنيم و خوب ورز مي دهيم.
سپس در ته قالب مكعب مستطيل به ابعاد 10× 30 سانتي متر، كاغذ روغني مي اندازيم و مايه ي متيلف را به صورت يك جا در قالب ريخته و با دست مرطوب فشار مي دهيم تا به طور كامل فشرده و بدون منفذ شود.
بعد سطح آن را صاف كرده و رب گوجه فرنگي را، با 2 قاشق غذاخوري روغن مايع باقي مانده مخلوط نموده و روي سطح گوشت مي ماليم.
درب ظرف را با كاغذ آلومينيوم مي بنديم و به مدت 5/1 ساعت در طبقه ي دوم فر با حرارت 350 درجه ي فارنهايت يا 175درجه ي سانتي گراد، مي پزيم.
بايد توجه كنيم كه فر را از يك ربع قبل روشن كرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگي را در ظرف مناسبي ريخته و متيلف را در ديس برمي گردانيم.
آن گاه با كارد تيز آن را برش داده و از سس باقي مانده، بر روي متيلف مي ريزيم و اطراف آن را با هويج پخته شده، سيب زميني سرخ شده يا هر نوع سبزيجات فصل پخته شده تزيين مي كنيم.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  8:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها