كباب حسينی
مواد لازم: - گوشت راسته 250 گرم يا مغز ران گوساله يا گوسفند - پياز ريز سفيد 150 گرم - دنبه (يا كره 50 گرم) 100 گرم - فلفل سبز دلمه اي 2 يا 3 عدد - گوجه فرنگي 3 يا 4 عدد - نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه: 1- گوشت را به قطعاتي به طول 3 سانتيمتر و قطر 2 سانتيمتر ببريد. 2- سيخ هاي كوچك چوبي را كه از درخت انار تهيه مي شود و يا نوع فلزي آن كه زنگ نمي زند را تهيه كنيد. (در بازار اين نوع سيخها به فروش مي رسد.) 3- به ترتيب يك قطعه گوشت، يك قطعه دنبه، و يك پياز كوجك و يك قطعه فلفل سبز دلمه اي به سيخ بكشيد تا آنجا كه سيخها پر شوند. 4- ته قابلمه مناسبي را كه گنجايش سيخها را داشته باشد، يك رديف گوجه فرنگي ورقه ورقه شده و يك رديف پياز حلقه شده بچينيد و يك رديف از سيخهاي كباب را روي آن بچينيد و به همين ترتيب ادامه دهيد تا تمام سيخها در ظرف قرار بگيرند. در قابلمه را ببنديد و با حرارت ملايم بگذاريد آب گوجه فرنگي كاملاً كشيده شود و گوشت بپزد. (اگر گوشت نپخت، كمي آب به ظرف اضافه كنيد.) 5- در اواخر طبخ به كبابها نمك بزنيد. وقتي كباب آماده شد بايد به هيچ وجه آب نداشته باشد. كبابها را با همان سيخ در ديس چيده، اطراف آن را با حلقه هاي پياز و جعفري تزيين كنيد. نكته: در صورت مصرف كره، آن را قطعه ققطعه كرده، لابلاي سيخهاي كباب بچينيد و اگر پياز ريز سفيد در دسترس نبود از پياز درشت چهار قاچ شده استفاده كنيد.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.