كباب قارچ و فلفل
مواد لازم:
گوشت فيله گوساله :: 700 گرم
پياز :: 4 عدد
فلفل دلمهاي سبز :: 2 عدد
گوجه فرنگي :: 2 عدد
قارچ درشت :: 4 عدد
رب گوجه :: 4 قاشق سوپخوري
روغن مايع :: مقداري
نمك و فلفل :: به ميزان لازم
طرزتهيه دو عدد از پيازها را با رنده ريز كرده و در تنظيف ريخته و فشار ميدهيم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات يك دست برش داده و به مدت 24 ساعت در آب و پياز بخوابانيد.
آنگاه 2 عدد پياز ديگر، فلفل دلمهاي و گوجه فرنگي را به قطعات يكدست برش داده و قارچ را نيز از وسط دو نيم كرده، قسمت بالاي فر را روي آخرين درجه روشن كرده و برشهاي گوشت، پياز، فلفل، گوجه فرنگي و قارچ را به ترتيب به چوب كباب چوبي كشيده، كف سيني فر را با روغن مايع چرب نموده، كبابها را در سيني قرار داده و در پنجره بالاي فر ميگذاريم تا يك طرف كباب بپزد . بعد آن را برگردانده و طرف ديگر را ميپزيم . كمي نمك و فلفل روي كباب ميپاشيم و رب گوجه فرنگي و كمي نمك و فلفل را در مقداري روغن مايع تفت داده و اندكي آب به آن اضافه كرده و ميگذاريم چند جوش بزند ، سپس اين مايع را در اواخر پخت كباب روي آن ريخته و بعد از 2دقيقه از فر بيرون ميآوريم