ژیگوی بره با سیب زمینی تنوری
|
مواد لازم :
|
1 عدد
|
ران بره
|
4/1 پيمانه
|
روغن مايع ذرت
|
به ميزان لازم
|
نمك و فلفل
|
1 قاشق سوپخوري
|
خردل
|
4/1 پيمانه
|
سس سويا
|
4/1 قاشق چايخوري
|
زعفران پودر شده
|
1 عدد
|
هويج
|
4 شاخه
|
كرفس
|
1 عدد
|
گوجه فرنگي
|
2 عدد
|
سيب زميني
|
طرز تهيه : فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن مي كنيم . ران بره رابرش داده ، استخوان آن را بيرون آورده ، لازم به تذكر است كه استخوان قسمت ماهيچه را خارج نمي كنيم . روغن مايع ، خردل ، نمك ، فلفل ، سس سويا و زغفران حل شده در دو قاشق سوپخوري آب جوش را با هم مخلوط كرده و گوشت بره رابا آن مزه دار مي كنيم . هويج وكرفس را به قطر يك سانت و طول ده سانتي متر برش داده و روي سطح گوشت مطابق تصوير قرار مي دهيم . دو طرف ران را روي هم آورده ، مي دوزيم ، سپس درسيني فر قرار داده ، روي آن با يك ورقه فويل آلومينيومي پوشانده و بمدت يك ساعت نيم در پنجره وسط فر قرار مي دهيم . بعد از گذشتا اين زمان فويل را برداشته بمدت يك ساعت ديگر بماند تا بريان پخته شود . سيب زميني و گوجه فرنگي را در فويل آلومينيومي پيجيده و در فر قرار ميدهيم . توجه شود كه گوجه فرنگي براي پخت زمان كمتري نياز دارد . زماني كه گوشت پخته شد ، با سيب زميني و گوجه فرنگي به دلخواه تزئين مي كنيم .