پلوی لبنانی(مجبوس)
مواد لازم :
برنج= 4 پيمانه
فلفل دلمه ای= 2 عدد
گوجه فرنگی فيله شده= 4 عدد
پيازسرخ شده= 6 قاشق غذاخوری
فيله مرغ= 500 گرم
هل درسته= 1 قاشق مرباخوری
زيره سياه نيمه کوب= 1 قاشق مرباخوری
پودرکاری= 1 قاشق مرباخوری
دارچين= 1 قاشق مرباخوری
زرچوبه= 1 قاشق چايخوری
فلفل سياه درسته= 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده= 3 قاشق مرباخوری
برگ بو= 2 عدد
کره و روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
برنج را آبکش کرده و کنار می گذاريم فيله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده و بعد در کره تفت می دهيم ( فيله ها را ابتدا با بيفتک کوب می کوبيم و بعد مزه دار می کنيم ) پيازسرخ شده را با فيله گوجه فرنگی روی حرارت متوسط گذاشته تفت می دهيم بعد از 3 دقيقه زيره سياه + دارچين + زرچوبه + برگ بو+ پودرکاری + فلفل سياه درسته را به همراه فلفل دلمه ای اضافه کرده خوب با هم مخلوط کرده هم می زنيم تا مواد غلظت بگيرند و درآخر هم زعفران را اضافه می کنيم نيمی از اين مواد را لابلای برنج آبکش ريخته و دم می کنيم بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف کشيده و بقيه مواد را روی آن می ريزيم. ( زمان کشيدن برنج برگ بو را درمی آوريم)