پلوی اروپایی
مواد لازم برای 6 نفر:
برنج 750گرم
روغن 250 گرم
فلفل سبز دلمه ای 2 عدد
فلفل قرمز دلمه ای 2 عدد
پیاز ریز سفید 250 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
مرغ پخته یا میگو پخته 2 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را مثل کته ساده آبکش می کنیم فلفل ها را به شکل مکعب خرد میکنیم سپس پیاز را هم خرد می کنیم و این دو را در نصف روغن سرخ می کنیم. بعد رب گوجه را در لیوان آب حل می کنیم داخل فلفل می ریزیم و به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم ؛ می گذاریم کمی بجوشد و بعد میگو و یا مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. وقتی آب آن کمی کشیده شد برنج را در دیس بیضی می کشیم و در آخر فلفل ومرغ را وسط آن می ریزیم.