زرشک پلو با مرغ
مواد لازم :
مرغ
زعفرون
زرشک
برنج
طرز تهیه :
برنج رو به هر روش که خواستیم درست می کنیم. یا کته، یا آبکش. البته باید بگم برای مهمونی ها بهتره برنج رو آبکش کنیم تا دونه های برنج بهتر عمل بیان.
زعفرون : بهتره دو سه ساعت قبل از خوردن، زعفرون رو با مقداری قند بسابیم و توی نصف استکان آب بریزیم تا حسابی عطر و رنگش دربیاد. البته اگر یادتون رفت غصه نخورید ! چاره داره. اگر ماکرو فر دارید، سی چهل ثانیه که بگذاریدش ، رنگ می ده. (بهتره درش بسته باشه که نپره ) البته به نظر من هیچی مثل اون دو سه ساعت موندنش نیست. یه راه دیگه هم داره. وقتی که دارید روی قابلمه برنج، دمکنی می گذارید، استکان زعفرون و آب رو روی برنج ها بگذارید تا با برنج دم بکشه. مواظب باشید کج نشه و یا حواستون به جنس استکان باشه که نازک نباشه و نشکنه. خدای نکرده یه وقت کار دست خودتون ندهید !
زرشک : زرشک رو نیم ساعت هم که خیس کنید، کافیه. بعدش با یه ذره آب، روی گاز بگذارید روی حرارت ملایم. کمی هم شکر اضافه کنید (در صورت تمایل) . بعد مقداری روغن روش بریزید. اینجوری زرشکتون توی روغن داغ، نمی سوزه. درضمن اون یه ذره روغنی که روش می زنید، زرشکها رو براق می کنه.
مرغ : اول پیاز داغ درست می کنیم و زردچوبه بهش اضافه می کنیم. پیاز که سبک شد مرغ رو اضافه می کنیم و یه ذره تفت می دهیم. یه کم آب می ریزیم و می ذاریم بپزه. وقتی که پخت، ده دقیقه از آب درش می آریم و می ذاریم توی سبد تا آبش بره. پیشنهاد می شه در این مرحله مرغ رو سرخ کنید. اینطوری لذیذتر می شه.
موقع غذا کشیدن، نصف زعفرون رو با یکی دو کفگیر برنج توی یه کاسه مخلوط می کنیم و برنج زعفرونی رو روی دیس برنج می کشیم. سپس بقیه زعفرون رو با زرشکها که آب ندارند، مخلوط می کنیم و روی برنج های زعفرونی دیس ها می ریزیم.
کته 1 : می توانید آب مرغ را بنا به سلیقه خود یا مهمانانتان در کاسه ریخته و سر میز یا سفره غذا بیاورید.
نکته 2 : می توانید در صورت تمایل، با آب مرغ، سوپ درست کنید و کنار غذایتان بگذارید.