خورش رنگارنگ
مواد لازم
گوشت خرد شده يا چرخ شده : 1/5 پيمانه
سس سويا : دو قاشق غذا خوری
کرفس خلال شده : يک ساقه
فلفل دلمه ای خلال شده : نصف پيمانه
هويج خلال شده : يک پيمانه
ذرت پخته : نصف پيمانه
پياز داغ : 1/5 قاشق غذا خوری
قارچ خلال شده : يک پيمانه
روش تهيه
گوشت را در قابلمه با مقداری روغن تفت دهيد پياز داغ را به آن اضافه کرده و باز تفت دهيد و کنار بگذاريد در تابه ای همه سبزيجات شامل ذرت کرفس فلفل دلمه ای و هويج به جز قارچ را با مقداری روغن روی حرارت تقريبا تند تفت دهيد سپس قارچ را به مواد اضافه کنيد و حدود پنج دقيقه هم بزنيد تا همگی تفت بخورند در اين مرحله سس سويا فلفل و نمک بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط کرده تفت دهيد در خر گوشت تفت داده شده را در غذا ريخته و با يک استکان آب روی حرارت کم حدود دو دقيقه بگذاريد تا بجوشد سپس غذا را کشيده و مصرف کنيد