0

ماهی فیله سوخاری

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

ماهی فیله سوخاری


ماهی فیله سوخاری


ماهی فیله سوخاری - Bitrin.com

 

مواد لازم:

ماهی فیله شده  400گرم
آرد گندم  یک پیمانه
تخم‌مرغ  2عدد
آرد سوخاری  2عدد
سویا سس  4قاشق‌غذاخوری
آب لیمو  4قاشق‌غذاخوری
سرکه  3قاشق غذاخوری
زردچوبه  نصف قاشق مرباخوری
روغن  به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.

2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.

ماهی را در روغن سرخ کنید.ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  12:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها