پیاز تنوری (ایتالیا)
مواد لازم :
پیاز ، 6 عدد
لیمو ، 3 عدد
خردل ، 1 قاشق چایخوری
فلفل سبز ، 3 عدد
روغن زیتون ، نیم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهيه :
سر و ته پیاز را بزنید .
فر را روی 180 درجه سانتی گراد داغ کنید .
پیاز را با پوست 25 دقیقه در فر بگذارید .
لیمو را آب بگیرید .
فلفل سبز را با برش طولی رشته رشته کنید.
پیاز را از فر بیرون بیاورید ، پوست بگیرید و در بشقاب بچینید .
روغن زیتون و آب لیمو و خردل را مخلوط کنید .
کمی نمک و فلفل بزنید و روی پیاز بدهید و بشقاب را با فلفل سبز آرایش کنید .