گیاهی
آشپزي
مخلوط کنجد، سبزي و جوانه لوبيا (براي افراد مبتلا به کلسترول بالا) -
مورخ پنجشنبه 1391/09/09 شماره انتشار 18279
مواد لازم:
تخم کنجد- ۲قاشق غذاخوري روغن کانولا- يک قاشق مرباخوري پياز خرد
شده- يک عدد سير خرد شده- ۲حبه کلم برگ ريز رنده شده- يک عدد کوچک جوانه
لوبيا- يک ونيم پيمانه سس سويا- ۲قاشق غذاخوري فلفل سياه- به ميزان کافي
طرز تهيه:
تخم کنجد را تفت دهيد و کنار بگذاريد. روغن را در ماهيتابه داغ کنيد و ابتدا
پيازها را به مدت ۳تا۴ دقيقه تفت دهيد تا نرم شود. سير و کلم برگ را اضافه کنيد و
به مدت ۵دقيقه هم بزنيد تا کلم برگ کمي ترد شود. در اين مرحله جوانه لوبيا،
سس سويا و دانه کنجد و فلفل را اضافه کنيد و پس از ۲دقيقه زير آن را خاموش
کنيد. مي توان ۲قاشق غذاخوري بادام خرد شده را جايگزين کنجد کنيد.
ارزش غذايي هر سرو:
کالري-۱۰۱ چربي- ۴گرم کلسترول-۰ فيبر-۵گرم کربوهيدرات-۱۵گرم پروتئين-۵گرم