0

خورش بامیه عربی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

خورش بامیه عربی


خورش بامیه عربی


مواد لازم

گوشت گوسفندي 500 گرم
باميه 500 گرم
رب گوجه‌فرنگي 80 گرم
تمرهندي 60 گرم
آبليموتازه دو قاشق غذاخوري
آب دو ليوان
دارچين نصف قاشق چايخوري
كره 70 گرم
گشنيز خرد شده دو قاشق سوپخوري
عصاره ليموترش يك عدد
سير تازه دو حبه
پياز يك عدد
روغن مايع يك پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم

 

خورش بامیه عربی

طرز تهيه

نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.

نكته:انتهاي باميه‌ها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش مي‌شود.

 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 30 بهمن 1393  12:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها