آب هندوانه 2 لیوان . نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری . شکر 3/4 لیوان
چوب دارچین کوچک 1 عدد . اسانس وانیل چند قطره . پودر پسته مقداری برای تزیین دسرقابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن 15 – 20 دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو دسر را با آب مرطوب کنید سپس داخل لیوان ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.