هویج رنده شده 3 لیوان . شکر 1 لیوان . کره 2 قاشق غذاخوری . هل 4 عدد
کشمش 1 قاشق چایخوری . زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری . بادام و پسته مقداری
طرز تهیه : هویج ها را بشویید و پوست بکنید سپس هویج های پوست کنده را درشت رنده کنید ؛ داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.هویج های رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 20 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا آب هویج کشیده شود سپس شکر و زعفران را به هویج اضافه نمایید ، حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا شکر جذب هویج شود.به مدت 10 دقیقه شکر و هویج را تفت دهید سپس کره و هل کوبیده را اضافه کنید ، 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کشمش ، بادام ، پسته و … را اضافه کنید ، دسر هویج را در ظرف بریزید و سرو کنید ( بهترین گزینه همراه با این دسر بستنی است ).