0

سیر ترشی

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

سیر ترشی

سیر + سرکه + نمک + فلفل سیاه + سبزی معطر ( ترخون )

 

طرز تهیه : سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

 

سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

 

شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

 

میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.

 

میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

چهارشنبه 29 بهمن 1393  1:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها