0

ترشی خرمالو

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

ترشی خرمالو

مواد لازم

▪ خرمالو یک کیلو 
▪ برگه هلو یا زرد آلو یا مخلوط هر نیم کیلو 
▪ سیاه دانه ۱ قاشق مرباخوری 
▪ نمک ۱ قاشق مرباخوری 
▪ تخم گشنیز نیمکوب ۱ قاشق مرباخوری 
▪ پودر گلپر ۱ قاشق مرباخوری 
▪ خرمای بدون هسته نیم کیلو 
▪ سرکه یک لیتر 
▪ تمرهندی یک بسته

طرز تهیه

برای تهیه ی این ترشی از خرمالو ی له شده و بسیار نرم هم می توان استفاده کرد و لازم نیست که حتماً سالم باشد.
خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آن ها نیست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آن ها باید جدا شود، چون پوست ها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی می دهد.
- تمرهندی را در سرکه می ریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته های آن را جدا می کنیم.
برگه ی هلو یا زرد آلو را که حداقل به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندی و " خرمای هسته گرفته " چرخ می کنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.
پودر گلپر ، تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه های چرخ شده اضافه می کنیم.۵- سرکه را به اندازه ی دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن می چشیم. بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را می توان کم یا زیاد کرد.
این ترشی یک نوع ترشی فوری است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.

چهارشنبه 29 بهمن 1393  1:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها