مواد لازم
▪ پیاز پوست کنده: ۲ کیلو
▪ نعناع: یک کیلو
(از ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم نیز میتوان استفاده کرد)
▪ سیر: نیمکیلو
طرز تهیه
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و خشک میکنیم. بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب میکنیم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک میریزیم. به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد را سرکه میریزیم، طوری که روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.